Maskinst, kran/ materialhanterare

Järnmalmer återvinner järn- och metallskrot och utför industridemonteringar. Företaget som finns representerat i Göteborg, Helsingfors och St Petersburg har funnits i snart 70 år och omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Vi genomför just nu omfattande investeringar i verksamheten. Under år 2017 installeras bl.a. en ny skrotsax i Göteborg med en klippkapacitet på ca 30 ton i timman.

Vi söker en maskinist till kran/materialhanterare på vår anläggning i Utby i Göteborg som även kan köra tung lastbil (lastväxlare/liftdumpercontainer). Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstider är vardagar 7-16.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material. Detta görs i huvudsak med kran/materialhanterare men också manuellt och med hjullastare. I tjänsten ingår även förebyggande underhåll av maskiner, invägning och rapportering till platschef som leder arbetet.

I tjänsten ingår också att framföra tung lastbil (lastväxlare/liftdumper) både internt på anläggningen och externt i syfte att samla in material för återvinning.

Kvalifikationer
C-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av att framföra materialhanterare är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv person som är en lagspelare och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är van att fatta egna beslut, du är ansvarsfull, noggrann och har ett utvecklat säkerhetstänkande.


Ansökan
Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Malmer på tel. 0702-91 91 82. Ansökan skickas till produktion@jarnmalmer.se

Vi vill ha din ansökan senast 2017-02-28.

Välkommen till Järnmalmer!